0%
Still working...

Auteurscontract bij De Verhalenfabriek getekend.

De volledige Liefde in de bibliotheekserie verschijnt bij uitgeverij De Verhalenfabriek.

Afgelopen week ben ik naar Laren gereisd om kennis te maken met de uitgever en redacteur van De Verhalenfabriek. Ik was daar met een feestelijke reden, namelijk om mijn auteurscontract te tekenen!

De liefde in de bibliotheekserie zal bij uitgeverij De Verhalenfabriek verschijnen als e-book. Deze toffe uitgeverij is het zusje van de grote uitgeverij de Crime Compagnie, met topauteurs als Loes den Hollander, Linda Jansma en Marelle Broersma. De Verhalenfabriek geeft e-booknovelles uit in de genres feelgood en thrillers. Ik vind het fantastisch dat ik deze kans heb gekregen van uitgever Ilse Karman en mijzelf bij de auteurs van De Verhalenfabriek en de Crime Compagnie mag scharen.

Jonne ten Duis tekent het auteurscontract bij uitgeverij De Verhalenfabriek.
Jonne ten Duis tekent haar auteurscontract bij De Verhalenfabriek.

Ik volg je tot de laatste letter verschijnt in oktober

De komende maanden staan in het teken van redactie, correctie, proefdrukken, een kaft ontwerpen en meer van dat soort leuks. Een spannende en leerzame periode als auteur.

En Het Baken dan, vraag je je misschien af? Dat manuscript is inmiddels verstuurd naar een aantal uitgevers. Hopelijk kan ik daar binnenkort ook goed nieuws over delen!

Leave A Comment