0%
Still working...

Ik ontmoet je bij de I. verschenen als bookazine!

Bookazine mijngeheim Verhalenfabriek - Ik ontmoet je bij de I en Een tweede kans

Het tweede verhaal uit de Liefde in de bibliotheek-serie is nu te koop in het tijdschriftenvak bij jouw boekhandel, Bruna, Primera, the Read Shop etc. Het is een dubbeluitgave in samenwerking tussen De Verhalenfabriek en MijnGeheim. Het Bookazine bevat twee verhalen: Ik ontmoet je bij de I. & Een tweede kans van mijn collega-auteur Linda Babel.

Twee feelgoodverhalen voor slechts 3,99!

Ik ontmoet je bij de I. door Jonne ten Duis

Een geheimzinnig briefje in haar lievelingsboek uit de bibliotheek zet Elise in vuur en vlam. Ze is heel nieuwsgierig naar de afzender van dit briefje . Als ze hem uiteindelijk ontmoet is ze ervan overtuigd dat hij de Ware moet zijn. Hij is niet alleen knap, maar leest ook haar lievelingsboeken en schrijft prachtige gedichten. Maar is dat wel zo? Of leeft Elise in een droomwereld?

Een tweede kans door Linda Babel

Taartenbakster Jildou draait haar hand niet om voor een mooie bruidstaart. Totdat haar ex gaat trouwen…

Het leven van taartenbakster Jildou staat op zijn kop als ze hoort dat haar eerste liefde Aldrik weer terug is in het Friese dorpje Warns. Zeven jaar geleden heeft ze de keuze gemaakt om niet met hem hem mee te gaan toen hij naar Amsterdam verhuisde. Stiekem hoopt Jildou dat hij teruggekomen is voor haar.

Niets is minder waar. Sterker nog: hij gaat trouwen. Tot overmaat van ramp krijgt Jildou de opdracht om de bruidstaart te verzorgen. Ze besluit haar ex te laten zien wat hij misloopt, maar raakt verstrikt in haar eigen leugens. Gaat Jildou de weg naar de liefde terug vinden? 

Leave A Comment