0%
Still working...

Nieuwe feelgoodserie najaar 2023

In het najaar verschijnt het eerste deel van Liefde in de bibliotheek: Ik volg je tot de laatste letter. Deze novelleserie zal als e-book verschijnen! Meer nieuws volgt deze zomer.

Ik volg je tot de laatste letter, het eerste deel van Liefde in de bibliotheek verschijnt najaar ’23!
Als Kira op oudejaarsavond met een gebroken hart in een klein dorpje strandt, wil ze daar zo snel mogelijk weer weg. Ze heeft maar één doel: de wereld ontdekken met haar pen en camera. Niets kan haar daar vanaf houden, totdat ze na een auto-ongeluk geholpen wordt door een wel heel leuke man uit het dorp. Aran moet niets hebben van de grote stad of een verre wereldreis en is gelukkig in Willingsveen. Kira laat zich niet van haar plannen afbrengen, totdat zij en Aran vast komen te zitten in de bibliotheek, midden in een sneeuwstorm…

In ‘Ik volg je tot de laatste letter’ strandt Kira in het dorp dat ze zeven jaar geleden ontvluchtte. Geholpen door bibliothecaresse Riet, medewerker Frank en de duizenden boeken in bibliotheek ‘t Land, leert Kira dat haar hart wel eens dichterbij huis zou kunnen liggen dan ze altijd dacht.

Leave A Comment